Jump to content
Sign in to follow this  
fruityproducer

Ljudinställningar för FL Studio

Recommended Posts

Hej. Jag skulle behöva hjälp med ljudinställningar och sånt i FL Studio. När jag spelar upp en låt i programmet, som innehåller mycket ljud som jag har mixat själv i plugins som NI Massive, så hackar det ganska mycket. Ibland bara brusar det lite grann, medan det ibland hackar riktigt mycket så jag måste exportera den delen av låten som jag jobbar på för att kunna lyssna på det.

Så det jag vill ha hjälp med nu är ljudinställningar i FL Studio. Hur kan man få det så bra som möjligt så att det inte hackar?

Just det, det var en sak till. Vad är High Definition Audio Device för nåt? Är det datorhögtalarna eller ljudkortet eller nåt annat? För isåfall hade jag ju kunnat köpa nytt sånt och lösa problemet på så sätt.

Sorry om inlägget blev lite långt, men jag hoppas ni förstår vad jag menar =)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Datorn måste ju klara av de så en schyst cpu o mycket minne kan ju vara en fördel sen är ett bra ljudkort en fördel. Du kan ju tanka ner asio 4 all drivrutinerna. Funkar ju bra de annars. Sen Får du höja eller sänka latency tills de blir bra. High Definition Audio Device är ditt inbyggda ljudkort om jag inte har helt fel. Inte o rekommendera att använda de. Sen kan du också gå in på Tools -> Macros o välja smart disable. Brukar kunna hjälpa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.