JJMusik Postat 8 mars 2010 Anmäl Dela Postat 8 mars 2010 Kom att tänka på en lustig sak idag när jag satt och åt vitkål. Det väsnas ganska bra i öronen från tand/käkpartiet när man tuggar på "crunchy" mat. Jag fick liksom stanna upp i tuggandet för att höra vad sambon sade till mig. Chips, knäckebröd och kex är ju inte direkt mildare i det avseendet. Undrar hur högt det egentligen låter i öronen när man tuggar på hårda eller krispiga grejor? Mer avancerade audionomer har ju sådana där små rör-mikrofoner som de kan mäta decibel långt in i hörselgångarna med, alltså innanför hörapparater och dyl. Undrar vad det skulle mäta i dB när man tuggar på vitkål. Kan man kanske t o m skada hörseln av det? Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Peter Roos Postat 9 mars 2010 Anmäl Dela Postat 9 mars 2010 Koka kålen först kanske? 😄 Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
JJMusik Postat 9 mars 2010 Trådstartare Anmäl Dela Postat 9 mars 2010 det är ju faktiskt ett alternativ! Men kokade chips? Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Strummindude Postat 9 mars 2010 Anmäl Dela Postat 9 mars 2010 Men kokade chips? Häll upp i skålen ett par dar innan bara! 😉 (Eller häll dippet i chipspåsen, skaka om och käka med sked...) Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Analogfreak (oregistrerad) Postat 9 mars 2010 Anmäl Dela Postat 9 mars 2010 Har du för korta hörselgångar kan du få stående vågor i innerörat vid chipstugg. Kom ihåg att aldrig stämma resonansen genom att laborera med längden på hörselgången. Bättre med ett väldimensionerat inneröra. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera
Du behöver vara medlem för att delta i communityn
Bli medlem (kostnadsfritt)
Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!
Bli medlem nu (kostnadsfritt)Logga in
Har du redan en inloggning?
Logga in nuLogga in här.