Jump to content
Sign in to follow this  
Johan Högström

Hjälp med Firebox Vista 64-bitar

Recommended Posts

Jag har precis införskaffat en ny dator och försökte installera mitt Firebox-kort för att använda det med Cubase 4 LE. Installationen gick fint och jag använde mig av Presonus 2.46-installerarare för Vista. Jag gjorde även en hårdvaruuppdatering i samband med installationen. När jag sen fixat med Cubase så är allting dött. Försöker jag spela upp de gamla filerna från den gamla datorn så syns inga signaler i Cubase. Nivåerna är helt döda. Samma sak gäller med inspelning, det händer ingenting trots att ljudkortet synkar med datorn och lampan är blå.

 

Jag har ställt in samma samplingsfrekvens på kortet som jag använder i Cubase. ¨

Latencyn är inställd på 8 ms i Presonus controller och hamnar på 9.615 IN och 13.492 UT i Cubase.

 

Jag har en HP HDX X16-1200eo. Läs gärna specifikationerna här: Dataspec

 

Jag har läst runt lite och har förstått att det kan vara problem med någon slags konflikt mellan ljudkortet i datorn och Fireboxen. Ett annat problem kan vara att mitt Firewire-chipset inte fungerar tillsammans med Fireboxen. Detta verkar dock konstigt bägge två då synkningen går bra (blått ljus hela tiden).

 

Är det någon som vet något om det här? Jag behöver verkligen hjälp!

 

// Johan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...