Jump to content
Sign in to follow this  
TonyHEX

Avslappningsmusik

Lät det bra?  

2 members have voted

 1. 1. Lät det bra?

  • 1.Nej
   0
  • 2.Nja
   1
  • 3.Hyfsat
   1
  • 4.Bra
   0
  • 5.Himmelskt!!
   0


Recommended Posts

Hej hej. Här är ett litet mystiskt verk från mig. Denna gång är det något jag skulle vilja kalla: Ambient-aktig electronisk triphopsmusik. Eller nåt.

I vilket fall så tycker jag själv den är avslappnande, lite enformig kanske.

Har varit lite ful och samplat en Japansk låt som jag använt lite av i början och slutet. Har även använt korta bitar av den inne i låten (nåt slags blåsljud).

Info....

TITEL: Decras dinw in singrp (Originalet heter: ja det kan ni räkna ut)

ARTIST: Electroform

SPELTID: 4:29

FORMAT: MP3

GENRE: Upp till er som lyssnar

LÄNK: LÅTLÄNK

Jag såg att många vill ha lite mer info om maskineriet bakom musiken också. Håller med om att det är kul att veta,,,så:

Låten är skapad i FL-Studio 4. Det har inte använts någon hårdvara, helt enkelt för jag inte äger några studioprylar. Enda plugin som använts är Hypersonic som jag tycker är helt underbar. Det mesta du hör i låten är hypersonic. Några få clickljud eller hihats är FLStudios egna/inbyggda samplingar...Sen som jag nämde tidigare så har jag samplat en Japansk låt (fy mig): Yao-su yong - Sacred wind in spring.

Jahapp tror jag fick med det mesta 😉

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Jadu EF... detta är ju långt ifrån min smak igentligen.. och kanske jag inte är rätt man att döma... men det skiter jag i och snackar på ett tag till.

Det är ju snyggt för vad det är och man hör tydligt att det är EF... fråga inte hur. men så är det. Dina knorrande ljud och flummiga pip hit å dit...

Den är faktiskt rätt avslappnande... skön atmosfär... skulle funka till en dokumentärfilm om Kinas dalar och risodlingar med helikopterflybyes i solnedgången och dessa hattprydda damer med arslet i vädret och huvudet i risfältsmyllan. nåja.

En trea får du av mig.

edit: stavfel

Edited by peppemannen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej,

Jag skulle vilja lägga in en efterlysning. Inte för jag har nåt större hopp om att hitta det jag letar efter men försöka går väl.

Om det är någon på forumet som ser detta och av någon anledning råkar ha något av mina gamla verk sparade (nån gammal studioforumräv kanske har samlat allt som dykt upp här på studio?) så vore jag överlycklig om ni kunde PMa mig om det. Jag har nämligen tappat bort allt musik jag nånsin gjort pga av formatteringar av datorer och slarv med backuper mm.

Det är verkligen hopplöst, servern jag länkade allt ifrån är sedan länge nedlagd, alla musiktjänster jag nånsin laddat upp på har försvunnit... Detta är ett sista tappert försök.

Framförallt är det låten i denna tråd samt en annan vid namn: Turned to stone jag vill åt. De gjordes runt 2003/2004 så det är ett jäkla tag sedan.

MvH

Tony

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.