Jump to content
Annons

Guitars waltzing with the October sun- Instrumental gitarrmelodi


Recommended Posts

Annons
  • slejnard changed the title to Guitars waltzing with the October sun- Instrumental gitarrmelodi

Det låter bra, åt David Gilmour-hållet, men lite för mycket gitarrsolo och lite för lite melodi. Jag föreslår att du tar några melodidelar som du återupprepar så att det blir mer som en låt, och mindre som ett långt gitarrsolo. Runt 1:15 och 1:40 och 1:50 hörde jag några intressanta melodifragment som du skulle kunna repetera genom låten lite mer och stödja det övriga mer slumpvisa gitarrsolandet. Jag tror det blir en mer minnesvärd låt då.

Edited by Erik dP
Link to comment
Share on other sites

Jag tycker den är lite trevande i början. Testa att starta låten vid 0:30 istället. Partiet mellan 0:48 och ca 1:00 är rätt svagt. Sedan tycker jag att man kan prova att repetera 0:30-partiet en oktav högre någonstans i låten, kanske närmare slutet. En helt instrumental låt kräver starka melodiska partier överallt.

Link to comment
Share on other sites

Det här är riktigt bra Slejnard! Skönt sound som är riktigt behagligt att lyssna på! Det händer grejer i lagom takt så man hinner inte tröttna heller. Man vill höra mer! För mig  för det tankarna lite till Thomas Larsson ”Harmonic passion” ! Snyggt jobbat👏

  • Tack! 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...