Jump to content
Annons

Hej all’a artistes Eller ni som vill bli nya stjärnor


Danne VD HR AB

Recommended Posts

Hej Danijel hör från Sabina Crorecords Consulting. Vi presenterar  världskänd text och musik skapat många låtar till välkända artister i Grekland Portugal Frankrike Kroatien Serbien Makedonien! Vi är ute efter artister som vill samarbeta med oss vi har Croatia Records studio i Zagreb i Kroatien som vi kan bjuda in er på om vii skapar samarbete ! Vi har idag behov av att komma åt den skandinaviska marknaden erbjuda riktigt bra demo till rätt artist eller person som vi tror att det kan slå ut i Europa!! 
 

idag hemma i Sverige behöver vi riktigt text o musik som skall minas i framtiden skall ej glömmas !! Musik som betyder något som har betydelse och livslängd vovvar det men vi behöver dig som skall sjunga 🎤 och sprida vidare .vi anser att vi hemma behöver något nytt som skall hjälpa till at få musik kultur tillbaka till dem gamla tider . 
 

hör av er till mig Danijel 0722271962 så kan vi dela på idéer vi har det du behöver och vi kan ge ut några demo som kan passa precis för dig som Artist eller du som vill bli stjärna och ser detta möjlighet? Hör av dig vi följer dig 

 

 

mvh Danijel från (Sabina Consulting Studio ) SCS Croatia 🇭🇷 

Link to comment
Share on other sites

Annons

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...