Jump to content
Annons

Feedback på egenskrivna låtar.


Recommended Posts

  • Iza weidenhag changed the title to Feedback på egenskrivna låtar.
Annons

Sången låter lite som att du inte hör dig själv 100%....pitchen svajar och du tvekar lite. Skulle vilja höra sången avslappnad och med mera självförtroende. Och jävlar anamma. Rösten är det inget fel på.

Link to comment
Share on other sites

Angående låten Speak. Killen krockar med dig lite. Jag skulle ta bort honom helt. Eller göra en uppenbar kör av honom. Han kan få sjunga på en egen låt :rolleyes: Vers 2 får gärna bryta av lite mera från vers1. Överraska lite. Tänker bara på att snubben stör, är det en duett eller inte typ? Hehe. Överlag låter det finemang! Det låter en gnutta för mig som att att du skulle sjunga låten kom som en eftertanke. Gör den mera till din. Finns en del att jobbba med mixen: gör den mer dynamisk och låt den växa mera...lite mera crescendo mot slutet. När jag skriver detta börjar nästa låt spela... gradual change. .du låter mera som du har personlighet där. Mycket mera. Låter som du gillar den låten mer. Väldigt bra. 

Link to comment
Share on other sites

Tack för att du tog dig tid att ge så intressant och konstruktiv feedback! Uppskattar det verkligen! Gradual change var den första låt jag skrev och den skrev jag helt själv. Speak fick jag lite hjälp med som kanske kan ha resulterat i att den inte helt känns som min egen. Ska tänka på detta i framtiden och även ta till mig det du nämnde om självsäkerhet! Stort tack mixamannen! 

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Lyssnade på speak, tyckte den var riktigt nice. Utan att ha jättekoll på vad jag pratar om fick jag lite pink floyd-känsla. Kreativa melodier och ackordföljder.

Tyckte produktionen funkade och reagerade inte på någon krock med stämman. Tyckte den passade in.

Sången skulle kanske må bra av lite mer feeling, som mixamannen säger. Tycker även att det lilla oooh-tillägget vid 33 sekunder och nån gång till kan skippas. Eller åtminstone läggas tillrätta pitchmässigt.

Link to comment
Share on other sites

Jag lyssnade på "Gradual Change" och där tycker jag mig höra vad bra din röst är. Som skrivits tidigare, öva på att låta mera självsäker, du behöver inte vara det, bara låta som om du var det.

Jag tycker låten är bra och förtjänar att du slipar till sången lite mera bara.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Angående Speak: Skön låt! Jag har bara ljudkvalitén att klaga på. Sång-soundet bör vara varmare och mer närvarande.

Samson: Skönt att här höra några som spelar analoga instrument ibland de, här på sajten, rikhaltiga syntarna. Ni låter intressanta i båda låtarna.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...