Jump to content
Annons

Liveströmmen "ABBA Voyage" kl 18.45 i kväll


Björn Olsberg

Recommended Posts

Hela världen pratar om det, liveframträdandet "ABBA Voyage" som sker nu i kväll 18.45. Länk till liveströmmen nedan. Vad de kommer att presentera är än så länge höljt i dunkel, men ny musik har bandet redan hintat om sedan 2018. Sändningen kommer enligt uppgift ske från London.

För egen del kommer jag givetvis att titta! 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Björn Olsberg changed the title to Liveströmmen "ABBA Voyage" kl 18.45 i kväll
Annons

Tja vet inte riktigt vad jag ska tycka. Verserna tilltalar mig inte särskilt mycket (kanske tar sig med tiden), men refrängerna lyfter dock rejält, speciellt I still have faith in you. Bra produktioner, klassik ABBA. Samtidigt tar de sig an det omöjliga, att överglänsa, eller åtminstone göra något lika bra som för 40 år sedan. Kul grej hur som helst. Nödvändig? Mer tveksamt.

/J

Edited by Jon Rinneby
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
On 2021-09-02 at 21:10 sa Bream:

Kul, men singeln var ju en riktig besvikelse. Deras låtmaterial från 70/80-talet är ju så starkt som det kan bli ungefär, och nya singeln är ju väldigt väldigt långt ifrån de höjderna. Trist! Men så kan det väl gå ibland!

Så här i efterhand, och efter att ha lyssnat på hela skivan, kan jag kanske tycka att jag var väl hård i mitt omdöme från september. Visserligen har jag fortfarande lite svårt att helhjärtat tycka om singeln "I Still Have Faith In You". Men det finns ju en del rätt bra ändå på skivan som helhet. Speciellt "Just A Notion", den är ju svinbra 😋 Så det var väl rätt bra att de gjorde de här nya låtarna trots allt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...