Jump to content

Sångare för backing vocals sökes för skiva till sommaren


Recommended Posts

Söker intresserade sångröster för backing vocals till fullängdsskiva för kvinnlig sångerska, ca 7 låtar (som ska ha bg-sång). Genren är .. 'personlig popmusik' med lite rockinslag. Inspelning under sommaren i Stockholm.

Både killar och tjejer sökes. För killar behövs det mest att man är bekväm med att kunna sjunga relativt högt (tonhöjd) och för tjejer bör man inte ha alltför skarp, gäll/genomträngande röst. Vana vid stämsång och att sjunga i inspelningsmiljö behövs. Sånginsatserna är inte svåra, men detalj-ribban ligger inte lågt för det. Det är seriöst projekt med hög ribba och stadigt producentskap, med några mycket välkända musik-profiler involverade. 

Vi söker på bred front först, för att sen zooma in på rätt kontakter. Därav är vi ute i god tid. Vi försöker tillfredsställa flera aspekter samtidigt, så det handlar inte om att hitta 'mest skickliga/imponerande sångaren', eller liknande.

Det här är även ett led i att kanske finna kontakter och samarbetspartners ibland folk i Stockholmsområdet som är långvariga/seriösa musikutövare. För framtida musikarbeten där man kan utbyta tjänster och hjälp, kanske t.o.m. kan göra låtar ihop. Men även utan detta så är sångare intressanta.

Skicka gärna PM, inkludera gärna röstprov och facebooksida eller liknande, eller om ni har frågor.

Tack på förhand, och fortsätt göra härlig musik här :)

Edited by Joaquim88
Link to post
Share on other sites
  • Joaquim88 changed the title to Sångare för backing vocals sökes för skiva till sommaren

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...