Jump to content

Recommended Posts

Tjenare. Jag heter Edwin, är 17 år och gör musik. Jag släppte en ny låt tidigare ikväll och nu undrar jag vad ni tycker om den. Har ni några tips? Låter det förjävligt? Eller finns det chans att ni faktiskt diggar den? 

Ha de gött😀

  • Gilla 1
Link to post
Share on other sites

Hej Edwin! Vet själv hur givande det är med att få feedback på det man gör. Jag spelar upp i telefonen. Min upplevelse vid första lyssning. Riktigt intressant fram till 1:30 sen hoppar något propellerljud igång som jag inte diggar. Gör att det blir grötigt. Ligger och tar plats där i mixen. Kontra från 0:00-1:30 då det är betydligt mer luft och tydlighet. Bra jobbat! Gillar sång och melodi. 

  • Gilla 1
Link to post
Share on other sites

Hej Edwin. Bra musik = bra rytm, bra melodi, bra harmonier. Säger nån teoretiker och är det så tycker jag att du gjort en bra låt. Propellerljudet påminner mig om det som "elektroniska" kompositörer gjorde med oscillatorer och rullbandspelare medan dom väntade på att nån skulle uppfinna synthen. Jag gillar det men vill du låta som alla andra så . . .tja, nånting. Bra sång, riktigt jävla bra.

  • Gilla 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...