Jump to content
ramoand

[LÖST] Vissa Waves pluggar funkar inte i Cubase 10.5

Recommended Posts

Hej!

Har demat några nya Waves-pluggar (V11) i Cubase 10.5 och på vissa av dem (Aphex exticer, J37 Tape) så är grafiken helt pixlig och det går inte att justera några kontroller. Andra waves-pluggar funkar fint. Antar att felet ligger i själva pluggarna. Nån som upplevt nåt liknande? 


image.png.4fe5bacbdec67f30296bdc44825be230.png
 

Edited by ramoand

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Förr var det vanligt med grafik glitches beroende på vilket grafikkort du hade.  Trodde de hade löst det vid det här laget men men! Så troligtvis har det med ditt grafikkort att göra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok jag kör på nya i7 10700 med inbyggt grafikkort. Dock så funkar inte pluggens inställningar heller, kan bara ändra output. Det kan väl inte bero bara på grafikkortet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lyckades lösa detta genom att ändra upplösningen på Windows till 100% (stod på 125%) så nu funkar alla pluggar!

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 timmar sedan sa ramoand:

Lyckades lösa detta genom att ändra upplösningen på Windows till 100% (stod på 125%) så nu funkar alla pluggar!

Gött! Alltid trevligt när det rullar på. Undrar hur de skriver dessa drivrutiner till Windows egentligen - på fyllan?🤪

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.