Jump to content
Sign in to follow this  
red_house_painter

Patchbay konsult?

Recommended Posts

Jag har bestämt mig för att för en gång skull få ordning på allt och skippa mina ytterliggare "påbyggnationer" och adderingar av 2x24 jack patchbays som just nu är 4st. Allt är egentligen en enda röra och grejer åker in och ut pga arbetssätt, byte av moduler osv.

Jag har alltså tänkt gå över till bantam TT för att få plats med alla moduler jag har in i mitt kommande arbetsbord. Jag skulle därför behöva ha lite hjälp med att dels välja ut 2st bra 2x48 patchbays men behöver främst hjälp med UTFORMNINGEN av hur patchbayen bör vara fixad för enklast möjliga!

Rent budgetmässigt (för att det är så tråkigt att lägga pengar på) så lutar det nog åt antingen Signex eller Switchcraft soldered versions. D-sub blir för krångligt även om installationen hade varit guld.
Det känns inte riktigt som att det bara är att slänga in alla grejer i patchen och köra. Vill att det för en gång skull faktiskt är lite genomtänkt med ljudkort och alla i/o.

Vet inte om det finns firmor eller enstaka personer här omkring så fixar sådant. Jag har huvudet åt alla andra möjliga håll men kan löda utan problem

 

Bonus om någon vet var jag bäst får tag i lösa bantam pluggar. Mouser, canford etc?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.