Jump to content
Sign in to follow this  
punkrockdude

Jamulus; jamma/repa direkt över internet

Recommended Posts

Vill ni spela tillsammans med andra över internet rekommenderar jag Jamulus som är gratis och fungerar fantastiskt i min mening. Det installeras enkelt och finns för GNU/Linux, Windows samt MacOs.

http://llcon.sourceforge.net/

P.S. Använd helst nätverkskabel istället för Wifi samt välj servrar i listorna med låg ping för att få minsta möjliga fördröjning.

  • Gilla 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

1 hour ago, YellowStudio said:

Coolt, då skall man bara hitta nån och jamma med.

Det fantastiska är att du kan gå med i kanaler där och hoppa in i repen/jammen utan att fråga innan. Du slipper vänta på en vän som trilskar med att alltid boka preliminära kvällar som aldrig blir av då de har "så mycket att göra och aldrig någon tid över".

Edited by punkrockdude
Rättelse

Share this post


Link to post
Share on other sites

Är det några som är med på att en kväll spela lite i Jamulus? Vi bestämmer oss för några enkla låtar så att vi initialt har något att spela och när det är gjort så bestämmer vi servern som vi ska välja att jamma på. Innan vi jammar så har varje deltagare ställt in ett acceptabelt ljud. Mikrofon är inte tvunget då det finns chattfunktion. När ni använder Jamulus så rekommenderas starkt nätverkskabel istället för Wifi för stabil fördröjning utan dropouts eller missljud.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.