Jump to content
Sign in to follow this  
red_house_painter

B/spare/mixcubes, BT... Referenshögtalar tips?

Recommended Posts

Hej! Jag sitter och tittar runt på lite alternativ till mina main Genelecs i studiorummet. En klassiker är att ha ett set av "svårare" högtalare såsom NS10 eller mixcubes för att få en bredd på hur det låter genom ett "kasst" system. Men jag tänker på dagens teknik och hur lyssnarna numera lyssnar på musik. Det är mycket kompakta JBL, Bose, UE (BlueTooth) etc högtalare som pumpar ut ljud. Inte alltid särskilt starkt men ändå stereomixar (och såklart mono) ut genom små system.

Jag sitter därför och funderar på vad som hade gynnat mig i rummet. Jag funderar på ett extra par högtalare av flera anledningar. Hur har ni valt att göra? Ni som är "etablerade" eller "seriösa" mixare/producenter där det finns plats för ett B-system. Är det ett set Ns10 eller mixcubes eller någon BT-lösning ut till någon modern hifi lösning. Stereotorn? Eldorados hifihögtalare från hemköp?

För min del så letar jag efter något som fortfarande kan ge mig volym men också något jag kan vända, vrida och flytta runt utan att egentligen bry mig ifall det inte hamnar på "rätt" plats igen. Helst stereo och aktiva

Tankar?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.