Jump to content
Isti

Insert/effects i Cubase 10.5

Recommended Posts

Hej, har ett problem när jag ska använda Inserts/Effects tex Toontracks Ezmix2. Får inget ljud/signal genom Inserts/Effect när jag öppnar dom som Insert. Som ett exempel:

Ska spela in gitarr, jag skapar en Audio Track / Mono / Stereo Out. Jag får igenom DI signal som jag också hör i mina monitorer. Använder Direct Monitoring inställningar på ljudkortet. När jag sedan väljer att hämta Ezmix2 som Insert så kommer det ingen signal till detta program, bara DI signalen på kanalen låter. Någon som har någon idé vad som kan vara problemet ? Har uppdaterat alla program, alla program är i 64bit, har testat att installera om Cubase och de andra programen, har provat alla möjliga inställningar men inget funkar. Ezmix2 funkar i Standalone läget. 

Har ett M-audio Fast Track Ultra R8 ljudkort. 

Supertacksam för svar !

Mvh Joackim

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Börja med att stänga Direct monitoring till du fått kläm på hur man gör med insert och routing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej pme, funkar, så grymt kul. Stort tack. Jag är väldigt ny på detta, men man lär så länge man lever. 

Mvh Joackim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.