Jump to content

Presonus RM16 AI Och Dante Virtual Soundcard


Freppann

Recommended Posts

Hallå i stugan

Mina replokals grannar frågade mig lite försynt om jag kunde ta en titt på inspelningsmöjligheterna på deras Presonus RM16 ai och hur det isådanafall skulle kunna funka. Så jag började försöka läsa och rota runt på nätet efter att ha tagit mig en kik på deras mixer, fick för mig att Dante Virtual Soundcard (DVS) med tillhörande Dante Controller (DC) skulle bli perfekt eftersom de kör via nätverk och mixar sin medhörning via paddor. Allt gick smutt att installera men DC hittar enbart laptopen, mixern syns inte till bland enheterna. Så jag undrar vad jag kan ha missat eller om det är så enkelt att denna metod inte funkar till den hårdvara de använder. Såhär är det kopplat:

RM16 <--> D.Link Router <--> Acer Laptop med windows 7 home premium

Allt är draget med internet sladd så wifi:et är bara till för paddorna, har kollat så ip-adresserna blir tilldelade dynamiskt och att alla enheter är kopplade på samma trådade nätverk. Läste igenom Audionate's felsöknings guide och enligt den så bör allt vara grönt. 

Tack på förhand till spontana tankar och svar

Link to comment
Share on other sites


Första jag reagerade på är faktiskt win 7.

Görs inga uppdateringar längre och ingen support finns heller.  Kan det vara ett fel med "arbetande" mjukvara? Att dom helt enkelt snackar med varandra?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...