Jump to content

Öland 4ever säger - tjenare alla musikälskare!


Öland 4ever

Recommended Posts

Jag är egentligen ingen musiker men jag är en otroligt stor musikälskare. Så jag tänkte att för att inte alla bra seriösa forum, typ musikforum, ska minska i aktivitet så ska åtminstone jag dra mitt strå till stacken som man brukar uttrycka det.

Jag tillhör gamlingarna, kanske den äldsta... vad vet jag? Född i början av 50-talet och är född med pop- och rock. Kanske mer som en demonstration i början åt mina föräldrar som bara tyckte det lät "skramligt". Jag hade väl knappt börjat skolan innan jag hörde min första singel med Elvis. Sedan rullade ju 60-talet på med både Beatles, Stones, Jimi Hendrix, Sabbath, Led Zep och Pink Floyd som jag alla har sett live.

Det roliga är att jag nog lyssnar lika mycket på musik idag som snart 70 bast fyllda som jag gjorde när jag var 15 och Beatles precis släppt Sgt Peppar och vita dubbeln och Hendrix hade skakat om Sthlms Konserthus.

Däremot köper jag inte så mycket musik idag. Är i första hand vinylsamlare. Har väl drygt ett ton med vinyl dvs i runda slängar drygt 5K LP och ett knappt tusen 7" singlar, 7" EP och 12" maxi singlar. CD-skivan blev inte riktigt mitt stora samlarobjekt. Är väldigt positiv till det brusfria och knasterfria ljudet. Men det är väl å andra sidan allt.

Det extremt beklagliga läget just för dagen år 2020 är väl Covid-19 dvs Corona. Tycker extremt synd om ALLA ARTISTER som varit inplanerade för konserter och framträdanden här på Öland i sommar. Men vi vet ju alla orsaken till detta. Jag är DEN FÖRSTA att verkligen BEKLAGA AV HELA MITT HJÄRTA!!!

 

 

 

Link to comment
Share on other sites


Hejovälkommen !

Då börjar vi med lite Grand Funk ... han i gul med blå bass, ha är svensk eller ?

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...