Jump to content
Annons

Corona och unga människor


Gäst

Recommended Posts

Annons

Att man skulle fatta att om viruset inte kan komma in i oss så blir man inte sjuk och att det egentligen är en ganska lätt grej att bli av med om man fattar det.

Att man per automatik skulle känna lite solidaritet och för en gångs skull få riktig användning för alla jävla appar och stanna hemma.

Vara extra noga att inte smida smittan vidare som alla andra.

Att använda sina unga friska hjärnor till att lista ut hur vi stoppar det där jävla viruset i en påse och sätter en markör på det så vi vet exakt hur det rör sig och hur vi gör nästa gång.

Kanske att man kunde komma på nåt som till exempel att om bara hälften är ute/går till jobbet etc etc till var annan dag så minskar vi smittspridningen med 50% i ett slag samt att vi kan hålla öppet och att sprida vad man faktiskt kan göra med lite mänsklig finurlighet så inte alla går i konkurs. Minskar vi till en fjärdedel ja räkna själv

Vi har ju personnummer här i landet så det vore väldigt lätt att dra igång sånt. 

Men istället så garvar man åt alla gamla dumjävlar som bunkrar dasspapper och skiter i att hålla avstånd och som i det här fallet jäser och chillar på stranden. Här åker tvivlarna till åre istället, men det är väl för att det är vinter annars vore det väl gottland.

Skumma tider

Redigerat av Gäst
Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...