Jump to content
Sign in to follow this  
Studio

Erbjudande till Studio-medlemmar: Amped Studio 2 gratis i en månad

Recommended Posts

Vi är glada över att i kunna erbjuda dig som inloggad medlem på Studio en månad gratis premium-konto på det webbaserade Amped Studio och använda allt som inspelningsprogrammet har att erbjuda. Ingen betalinformation behövs.

Amped Studio är ett webbaserat inspelningsprogram med virtuella instrument, effekter, loopar och verktyg för att skapa musik. Plocka ut MIDI ur inspelade sångmelodier eller använd XYbeatZ, en kreativ MIDI-generator för trummor, för att skapa nya beats från välkända rytmer.

Amped Studio körs lokalt i din webbläsare och synkar alla dina sparade projekt till molnet så att du kan öppna dem var du än är på vilken dator som helst. Med ett Premium-konto får du tillgång alla instrument, effekter och loopar. En egen mapp i ljudbiblioteket för dina sparade ljud. Du kan även dela dina projekt för att samarbeta med andra Premium-användare eller på ett enkelt sätt visa upp dina projekt för vem helst. För mer information kika in vår manual och tutorials här: https://ampedstudio.com/manual/#introduction/what-is

För att ta del av erbjudandet så måste du registrera dig under mars 2020.

https://www.studio.se/erbjudande

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

En liten förtydling. Man behöver registrera sig under mars, men gratismånaden räcker i en månad från registreringsdatum. Alltså inte bara under mars. Det betyder att om man registrerar sig mot slutet av mars så varar gratismånaden till slutet av april.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.