Jump to content
Annons

Erbjudande till Studio-medlemmar: Amped Studio 2 gratis i en månad


Studio.se

Recommended Posts

Vi är glada över att i kunna erbjuda dig som inloggad medlem på Studio en månad gratis premium-konto på det webbaserade Amped Studio och använda allt som inspelningsprogrammet har att erbjuda. Ingen betalinformation behövs.

Amped Studio är ett webbaserat inspelningsprogram med virtuella instrument, effekter, loopar och verktyg för att skapa musik. Plocka ut MIDI ur inspelade sångmelodier eller använd XYbeatZ, en kreativ MIDI-generator för trummor, för att skapa nya beats från välkända rytmer.

Amped Studio körs lokalt i din webbläsare och synkar alla dina sparade projekt till molnet så att du kan öppna dem var du än är på vilken dator som helst. Med ett Premium-konto får du tillgång alla instrument, effekter och loopar. En egen mapp i ljudbiblioteket för dina sparade ljud. Du kan även dela dina projekt för att samarbeta med andra Premium-användare eller på ett enkelt sätt visa upp dina projekt för vem helst. För mer information kika in vår manual och tutorials här: https://ampedstudio.com/manual/#introduction/what-is

För att ta del av erbjudandet så måste du registrera dig under mars 2020.

https://www.studio.se/erbjudande

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

En liten förtydling. Man behöver registrera sig under mars, men gratismånaden räcker i en månad från registreringsdatum. Alltså inte bara under mars. Det betyder att om man registrerar sig mot slutet av mars så varar gratismånaden till slutet av april.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...