Jump to content
Björn Olsberg

Byte av medlemsnamn/namn/inloggningsnamn på Studio.se

Recommended Posts

Hej!

En ganska vanlig fråga på Studio har att göra med hur man byter sitt medlemsnamn. Vi hindrar ingen från att byta namn, men det är heller inget vi uppmuntrar. Av de som har bytt namn så är det inte alla medlemmar som hänger med på vem som är vem. Det här gäller så klart främst dem med väletablerade namn på forumet.

Så här ser vi på det:

  1. Vi uppmuntrar till att man kallar sig för något som har med ens riktiga namn att göra. Det står naturligtvis var och en fritt att kalla sig vad man vill så länge namnet håller sig inom lagen, men personnamn är alltid trevligt, personligt och tydligt. Samtidigt tänker man sig för en gång extra innan man postar inlägg och håller på så sätt forumets innehåll mer relevant och underlättar en en god ton.
  2. Efter en eventuell namnändring, posta gärna ett inlägg i avdelningen Medlemspresentationer och berätta att namnet är bytt – och vad det tidigare namnet var.
  3. Under en övergångsperiod, behåll gärna samma avatarbild så att andra snabbt känner igen dina inlägg på symbolen intill. Vi uppmuntrar också att vid namnbyte skriva i signaturen vad det tidigare namnet var.

När du har bestämt dig så är du välkommen att kontakta någon av administratörerna (ej moderatorerna) på den här sidan och berätta vilket namn du vill byta till.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.