Jump to content
Sign in to follow this  
Djungelmeister

Feedback på min första låt (chillwave/breakbeat)

Recommended Posts

Hej forumet!

Jag har haft musikskapande som hobby i många år, men den musik jag skapat har jag oftast behållt för mig själv och inte "visat upp för allmänheten" så att säga. Jag har dock en liten dröm och det är att släppa en eller flera låtar på Spotify och liknande streamingtjänster. Men oftast tycker jag att mina alster inte är bra nog och det slutar oftast med halvfärdiga låtar som läggs på is och glöms bort. Jag är lite hård mot mig själv när det kommer till min egen musik. 

Hursomhelst... Det senaste året har jag arbetat på en låt som jag trots allt börjar bli riktigt nöjd med. Jag känner att det här är någonting jag skulle kunna släppa på Spotify och känna mig stolt över. Nu vill jag ha er feedback! Vad är bra? Vad är mindre bra? Är det något jag skulle kunna släppa på Spotify tror ni?

Jag arbetar i Logic Pro X och de VST-plugins jag använder är Massive, Kontakt 5 och Spire. Jag har byggt låten efter sången (det är inte jag som sjunger) som är en sample jag köpt.
 

 

Edited by Djungelmeister

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Låter jättebra. Proffsig produktion. Jag skulle kanske dränka sången i liiite mer reverb, för att sjunka in lite bättre i musiken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.