Jump to content
Annons

Videoredigering


Rune Eriksson

Recommended Posts

Annons

För videofrågor så finns ju voodo forum också. Men kortfattat du behöver ett capture kort med analog video och ljud utgångar som kan fånga video och ljud i den upplösning/standard som din vhs har. Sen måste det funka med programmet du kör med också och det kan också vara en inställningsfråga för att det ska se kortet och video/ljud strömmen. Kort sagt det behövs mer info precis som vayzeria säger. Det finns olika video program även olika typer av program för mac och pc och ibland funkar dom på båda.

Link to comment
Dela på andra sajter

Fortfarande på tok för lite info för att kunna ge nån hjälp. Men det kan bero på att ditt program vill ha ett filformat som funkar för film eller att filmerna har kopieringsskydd eller att ditt program tolkar det så, kabelproblem etc etc.

Link to comment
Dela på andra sajter

När man googlar på det programmet så är det inget videoprogram men verkar vara ett fotoprogram som kan göra slideshows av video. 

Jag skulle googla efter gratis video program och framför allt program som kan se ditt capture kort. Förmodligen följde det också med ett program med ditt capture kort. 

Kör du mac och kan fånga videon så den lirar på skärmen så kan du screencappa den med Quicktime så är det klart. Sen för att mecka med ljudet så tar du in videon i din daw och kör därifrån. Obs du kan inte mecka med videon i din daw.

Link to comment
Dela på andra sajter

Ett exempel på ett bra videoprogram som också finns i en riktigt bra gratisversion är Davinci Resolve och till det finns det massor av video tips på Youtube om hur man använder det.

lycka till

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...