Jump to content
Sign in to follow this  
Jizzen

Mitt Sonic Synth (och lite annat) hittas inte i Studio One Pro...?!

Recommended Posts

Min PC vägrade starta upp en dag så jag fick till slut lämna in datorn för att få ordning på den. Tyvärr var jag tvungen att installera alla mina program på nytt som jag innan "kraschen" hade på datorn...inkluderat då Studio One Pro och samtliga plugins. Mitt ljudbibliotek är främst Sonic Synth som jag använder genom SampleTank 3, men när jag är inne i Sampletank 3 så visar den 0 GB data..d.v.s. inga instrument alls. Sonic Synth kan inte ses någonstans heller. Jag har ju en gång för rätt länge sedan lyckats med detta, men just nu kliar jag mig på huvudet hur jag ska göra?!

En annan sak...min midi keyboard (M-Audio Keystation 88) verkar inte programmet kännas vid heller trots att jag försökt connecta den via "External devices" under "Options". 

All hjälp med ovan klurigheter tas tacksamt emot... 🙂 

Edited by Jizzen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

On 2019-10-04 at 18:22, Olsberg said:

Hej. Det låter som att du i Sampletank behöver ange rätt sökväg till ljudbiblioteket.

Har försökt med det, men det fungerar inte. Men det kan ju vara så att Sonic Synth är väl en 32-bitars mjukvara och att det p.g.a. det inte fungerar ihop med Studio One Pro?!

Det är bara det att jag har för mig att jag har använt Sonic Synth-biblioteket i Studio One Pro när jag provkörde det DAW:et för ett antal månader sedan. Går jag in och tittar i Sonic Synth-mappen via Windows så finns instrumenten där, men inte när jag sedan besöker samma mapp via S1 Pro (när jag ska koppla mappen till programmet). 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.