Jump to content

Recommended Posts

Hejsan på er. Jag postade en liten demo för några veckor sedan. Jag har nu skrotat hela den låten och börjat på en ny låt fast med samma melodi slinga i. Jag fastnade bara för den där melodin ni får gärna säga vad ni tycker om den. Jag har iaf gjort om arrangementet helt och ändrat sound på låten. Det är bara en demo så den är knappt mixad. därför borde sänka volymen ett tips bara 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Den är lite stökig, blippet till vänster som kommer efter 35 sekunder låter malplacerat. Den är lite schizofrent uppbyggd. :-) Det blir lite platt, tycker du ska renodla den och satsa på nåt element som får bestämma mera. En basgång kanske?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Håller med föregående skribent. Du måste bygga upp låten från ett beat och en melodi. Baskagge, basgång och resten av trummorna måste, måste, måste sitta snyggt tillsammans och låta komplett på egen hand. Bygg sedan på låten därifrån (med t.ex. en melodi och ackord som du redan har). Varje gång jag slarvat med ett stadigt beat och basgång faller låten och håller inte ihop.

Helt rätt att göra ny låt, och bygga upp den igen. Det är ofta så jag kommer loss om jag kör fast. Min senaste EDM-låt gjorde jag om tre gånger innan jag äntligen hittade rätt. Så kör på och fortsätt! Det blir bra, bara man inte get upp. :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Annons


×
×
  • Create New...