Jump to content
Sign in to follow this  
Jizzen

Söker någon som kan/vill "bygga" vidare på mina låtidéer...

Recommended Posts

Jag är varken någon musiker (spelar inte något instrument) eller någon stjärna på att hantera prylarna i en studio, men jag har ett intresse av att försöka snickra ihop låtar i alla fall. Jag betraktar mig som en nybörjare...en gröngöling på området. Min strävan är att med tiden lära mig mer om låtskriveriets ädla konst och kanske också förbättra mina kunskaper generellt inom musikproduktion. Finns mycket att lära där för mig känner jag... ?

Just nu försöker jag bara knåpa ihop lite enkla demos där melodi, några harmonier samt trumkomp utgör de centrala delarna. Spelar som sagt inga instrument, men har viss kunskap om musikteori och hur t.ex. ett klaviatur/piano fungerar. Det hade varit najs om det finns någon eller några här som vill/kan bygga vidare på mina framtida låtidéer. Om det nu går att göra något av dem vill säga... ? Den typ av låtar jag vill skapa ska inte vara allt för komplicerade/tekniska/industriella...utan ska helst bygga på starka melodier och tydlig struktur i arrangemanget.

Här är ett litet exempel på hur det kan låta från mig (bara ett intro och en första vers med instrumental melodi):

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.