Jump to content
Sign in to follow this  
Trubadur Joakim Ehn

Folkrock band söker medlemmar!

Recommended Posts

Är du en duktig/karismatisk musiker som är intresserad av att vara med i starten av ett folkrock/blues/progg/rock band med bas i/kring Stockholm? Musiken ska vara stark och ha budskap som förändrar världen till det bättre!

 

Jag heter Joakim Ehn och är Folkrocks trubadur och skriver mycket eget material och spelat aktivt i cirka 10 år i olika konstellationer. Jag söker nu efter likasinnade som skulle vilja komma samman och starta ett band utan dess like med fokus på att ha mycket spelningar. Jag är intresserad av att vara ”frontfigur” spelandes gitarr och sång men är väldigt öppen gentemot vad gruppen kan samskapa! Detta kommer bli kul och jäkligt bra!

 

Är du intresserad och vill höra mer och spåna vidare? Hör av dig till mig antingen på Facebook: Music of Joakim Ehn eller telefon: 0765878407

Spana in min instagram: joakimehn_music

Share this post


Link to post
Share on other sites

Länka gärna något ljud/video-klipp direkt här istället för att hänvisa till Facebook/Instagram. Youtube funkar bra att lägga upp här. Du kanske borde ge lite mer info om var du håller till, repar, mm.

Det finns något youtube-videoklipp från en Idol-audition där du, antar jag, framför en egen klämkäck låt, men får tre nej.

Edited by Erik dP

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  ×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.