Jump to content
Sign in to follow this  
Metallion

MDR-62 Sony hörlur lagas

Recommended Posts

Nån som vet hur kablarna skall sitta på Sony hörlur MDR-62?

den svarta har lossnat och ljud hörs bara på vänster kanal.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Wow. Estetiskt sett måste jag säga att jag älskar hur de ser ut nu, men kan förstå att de inte funkar ordentligt längre. Har de legat ute eller nåt? Undrar bara av ren nyfikenhet ?
Just att de är så otroligt väderbitna får mig smått övertygad om att membranen själva, samt coilsen, smått garanterat är i samma skick, och då skulle du vinna mycket mer på att köpa nya istället som ger en mer realistisk bild av vad du får. Just Sony vat jag väldigt lite om, och gillar inte AKG 240, men kan rekommendera Sennheiser HD280 Pro varmt. Även Beyerdynamics DT250 är fina. Sennheisers HD20-serie, alltså allt från 20 till 25 som jag känner till, är dock helt värdelösa ur studio-synpunkt. ALLT låter "bra" genom dem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vart går den svarta kabeln? Hur hur det det ut på andra sidan, luren som fungerar.  Det borde synas något vart kabeln som lossnat har varit löd. Jag skulle gissa att den svarta kabelns jord ska till de två guldfärgade och den röda ska till den röda. Men det behövs bättre bilder för att säga säkert.  Själv gillar jag mina AKG414 som nog också är från den tiden och är väl värda att försöka laga om de skulle gå sönder.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Det går inte att slå ett par akg k240 för femhundra spänn. Ser lurarna ut som dom gör på bilden så är man antingen inte speciellt tät eller så skojar man lite. Jag tänker mig det första.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.