Jump to content
Sign in to follow this  
arkade

Producent söker sammarbete(främst sångare)

Recommended Posts

Jag har många potentiella hitlåtar på G... :D  Känner ibland att jag sitter på en guldgruva, sedan loopar man refrängen innan låten är färdiga för att de är så bra.. nån producent som känner igen sig haha?

 

Jag producerar progressive house, edm. 

 

Jag söker en främst en sångare till mina nuvarande projekt. För att höra lite av vad jag har ett erbjuda, pma mig din discord eller något annat kontaktsätt (Mailar helst inte).. Utan direktkontakt som gäller. Har så många idéer som brister lite utan sångare. 

Har utvecklats något extremt på de månaderna sedan jag senast la upp en låt, så den är helt irrelevant. (Jag snickrade även ihop den på en natt och inte mer)Tack vare att jag är arbetslös har jag suttit uppemot 8-15 timmar och nördat ner mig i FL Studio i flera månader i sträck och är verkligen redo för ett sammarbete. Lyssna först, bestäm dig sen :)  

 

Att producera åt dig som sångare är också intressant. Keep in mind, jag har hittills producerat den musik JAG gillar, i mitt namn, så om vi inte klickar musikaliskt så lär det inte funka. 

 

Producentsammarbete på nya projekt är även intressant. Ni kan droppa ett pm ni också. Jag är väldigt sugen på att starta sammarbeten på en gång. 

 

Jag har då ingen inspelningsbooth eller något sådant, så sångare skall gärna ha inspelningsmöjligheter själv, det vore perfekt. Jag bor i norrland. 

Edited by arkade

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.