Jump to content
Annons

Toschhen

Recommended Posts

Tjena! Jag har sen tidigare ett ljudkort som jag har kollat spec’sen på! Det fungerar bara med max 80 ohm hörlurar. Hur ska jag ta mig till för att koppla in mer svårdrivna lurar? Jag har både kollat på https://www.brl.se/sv/artiklar/pro-ject-head-box-s2-svart-horlursforstarkare.html som bara är en amplifier och sen https://www.dustinhome.se/product/5011045347/dac-ha200 Onkyo HA200 som är en bärbar dac/Amp som jag kan ta med mig runt i fickan:). Som jag förstår, så färgar en dac ljudet och det vill man ju inte i musikproduktion. Vidare så vet jag inte ifall man kan ha två ljudkort i samtidigt. Ett för ljud in och ett för ljud ut. 

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

En DAC är en Digital To Analogue Converter, och är inte ett val i datorsammanhang, det är ett krav. Om DAC:en färgar ljudet eller inte beror på dess kvalitet. Exakt alla ljudkort med inspelningsfunktion och analoga in/utgångar har minst två per väg.
Om man kan ha flera ljudkort samtidigt beror på drivrutinerna för själva ljudkortet.
Nyfiken, varför vill du bara ha in eller ut per ljudkort? Om du inte har svindyra top-end-kort så borde du ha både och redan?

Link to comment
Dela på andra sajter

Fasen, var för trött när jag skrev detta och glömde själva huvudfrågan, sorry.  Den här blev jag rekommenderad främst när jag letade efter samma sak! Själv visade det sig att jag inte behövde den trots allt, mitt interface klarade 300 ohm mer än väl när lurarna väl var inkörda (högtalare och bra lurar måste mjukas upp innan de låter som de ska), men för att vara på den säkra sidan så kan du ju alltid försöka se om du kan testa innan köp.

https://rupertneve.com/products/rnhp-headphone-amplifier/

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...