Jump to content
Sign in to follow this  
kanan-sun

Sökes: Låtskrivarkompis

Recommended Posts

Tjabba!

Albin heter jag, bor i Malmö, och har under flera års tid arbetat i FL Studio. Mestadels självlärd och svårt att placera mig i en viss genre, men går väl oftast mot elektroniskt/storslagen pop/EMD. Har tidigare spelat i band som trummis. Att skriva och skapa musik är en stor passion i livet, men alltför ofta leder det endast till halvfärdiga melodier och låtar, och jag har svårt att ta det till "nästa nivå". Att filura på melodier men att sen inte lyckas producera ihop det och färdigställa till 100% är väl ett ständigt dilemma i mitt skapande. 

Jag söker därför någon därute att diskutera och bolla idéer med, att lära av och att lära ut till, och skriva musik med tillsammans vilket jag tror kan ta bådas kreativitet och låtskriveri till nya nivåer. En låtskrivarkompis helt enkelt, för att på sikt tillsammans kunna ge ut material eller hålla det basic och bara ha någon att skriva låtar och diskutera musik med. Att du arbetar i FL Studio är en fördel, men såklart går det även att lära sig arbeta i andra program.

Hojta till om du också saknar någon i din låtskrivarbubbla!

/Albin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tja Där!
Jag såg din post och tänkte, yes, en som känner samma sak. Men jag antar att du har hittat någon när Malmö , eller? Jag finns i Stockholm, Jan heter jag. Mitt nick är från Stock Aitken Watermans skivbolag PWL men du kanske är inne på nån helt annan musik. Jag med, men inspireras mycket av dem.
Mvh
Johan W
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej! Är det viktigt att man man bollar idéer irl eller funkar det via text? Jag är ingen låtskrivare (vill gärna lära mig dock) men jag diskuterar gärna och bidrar med det jag kan. 

Pma om det låter intressant!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tjena är själv bosatt i malmö och använder fl studio samt lirar gitarr. Har proddat i några år nu och känner som du att man vill kunna bolla ideer med någon. Lyckades nydligen komma 2a i en av skios remix tävlingar så känner att det börjar flyta på lite men hade varit grym kul att jobba med någon. Kontakta mig på Facebook om du vill snacka lite😃 jonathan blixt cohn 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Annons


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.