Jump to content
Annons

Sign in to follow this  
Minja

Logic Express/High Sierra

Recommended Posts

Hej på er!

Va ett tag sedan man hittade hit..:) Va med om en datacrasch, min iMac med Snowleopard fr 2010.. Hade Logic Express 9.0 i den och Universel Audio Satellite fr 2012. Har även ett ljudkort fr 2011 TC Elektronic Impact Twin. Har nu en beg. Macbook Pro fr 2012 m High Sierra. Kan förstås inte öppna filerna som finns sparade från kraschade datorn på extern hårddisk, utan nerladdade program..

Min fråga är, någon som har erfarenhet, är det ens värt ett försök att ladda ner eller måste datorn nedgraderas till Lion för att få allt att fungera?

Om jag nedgraderar kan det bli problem med allt annat jag jobbar med på datorn just nu o har tyvärr inte råd att uppgradera till Logic X 10. Gissar då att jag blir tvungen att uppgradera hela studion?

Är i akut behov av att komma åt mina låtar inför en festivalturne´som bär av på månd, skall använda de som backingtracks.. En nödlösning, finns det en vänlig själ i Stockholm som har Logic annars, så jag kan öppna mina låtar från den externa hårddisken?

Ha det bäst!

/Minja

Edited by Minja

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.