Jump to content
Sign in to follow this  
MattiasK

Producent Samarbete sökes

Recommended Posts

Tjena, är det någon/några här som är sugna på att dra ihop ett samarbete alltså en grupp och producera tillsammans som typ axwell ingrosso etc . Har producerat seriöst lite mer än ett år nu men hållit på sen 2015 problemet är att jag inte får ut nåt längre för kör oftast fast eller så blir jag inte tillräckligt nöjd så skulle vara kul och inspirerande att dra ihop en grupp o köra tillsammans. Jag jobbar i FL studio men öppen för att lära mig andra också! 

Hör av er om ni vill veta nåt mer ! 🙂 

 

Edited by MattiasK
 • Gilla 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Hej Mattias,

Jag skriver texter och letar personer att jobba ihop med, hor av dig om intresseard

mvh

?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej!

Även jag är intresserad! Jag har spelat gitarr i hela mitt liv, och har som du på senare dagar börjat producera mig själv, men även andra artister. Vill du ha referenser så kan jag skicka! Ifall du fortfarande är på ett samarbete så kan du höra av dig till detta nummer: 

0704383696

mvh Filip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sammarbetar gärna, vart bor ni alla?

 

Med vänlig hälsning, Nils

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Senaste foruminläggen

 • guyg7_red.jpg

  Studiofestival – Skapa bästa 70-talssoundet!
  Höstens tävling är igång.
  Läs mer >

 • Similar Content

  • By Pontusmov
   Tjäna! Jag är en 18 årig producent fullt med kontakter inom musik masterat åt TMA och kartellen vid ett tillfälle o kan logic som min egen ficka. Jag tänkte försöka dra ihop ett gäng med individer runt min egen ålder som vet vad dom vill o är redo att satsa på musiken! Har en komplett studio på ett loft hemma hos mig där jag tänker är ultimat att utgå ifrån då man inte har några grannar att tänka på osv. Själv har jag jobbat med hiphop mest men EDM/House, pop osv allt funkar bara vi från början vet vart vi vill komma. Kan inte sjunga själv men spelar gitarr o piano.
    
   dra ett Mail till pontus.moverare@hotmail.se om ni vill veta mer och är intresserade i något samarbete!
   mvh Pontus 🙂
  • By Sebster98FL
   Är en snubbe på 18 år som producerat elektronisk musik i FL studio 12 i drygt ett halvår nu och känner att jag har lärt mig mycket och kommit väldigt långt. Men jag har länge känt att jag vill producera med någon i en duo, likt många EDM duos som t.ex Blasterjaxx, W&W o.s.v. Är det nån som känner sig intresserad eller har samma idé? Av praktiska skäl så vore det bäst om du bor inom Dalarna isåfall då jag är Falu-bo själv, men det är även viktigt att du är ambitiös och verkligen vill satsa på att komma nånvart med musiken. Utöver det så är det inga andra "kriterier" som jag känner är nödvändiga, vore trevligt med nån i samma åldersgrupp och med en bred musiksmak. 🙂

   PS. Har aldrig använt forum förut för såna här requests så vet inte vad som är mest praktiskt för att ta kontakt men det löser väl sig ☺️

   Soundcloud: https://soundcloud.com/waymoresane
  • By lukeso
   Det hade varit dö kul att starta en duo eller trio, över nätet typ skype och bolla ideér fram och tillbaka, (helst några som använder logic pro x eller ableton live)
   och bara f*cka ur och göra sjuk musik, och skön musik så som disclosure och dylikt.
   Bara för skojs skull!
   MAILA MIG! lukasdown@hotmail.se
   https://soundcloud.com/lukesoyellow/lukeso-how-will-i-know-whitney-houston
  • By BeatmasterJ
   Jag har producerat elektronisk musik i ca 2,5 år och gjort en hel del låtar inom Progressive, Deep house.
   Jag söker nu andra som har samma erfarenheter av att göra elektronisk musik som skulle vilja göra en låt eller flera inom housegenren.
   Det skulle vara mycket givande att samarbeta med andra producenter och låtskrivare, helst på plats då man lättare kan ge tips och feedback på varandra och utvecklas.
   Min Ambition är att releasa låtar på labels och kanske även få spelningar med dessa låtar.
   Någon mer som har samma funderingar och bor i Skåne eller i närheten?
   Kanske skriver du låttexter och behöver musik till dina texter.
   Om du jobbar med Ableton, Logic eller Fl studio spelar inte så stor roll, man kan ju alltid exportera stems och ljudfiler i wav och midi. Själv har jag störst erfarenhet av Fl Studio.
   Kolla gärna min hemsida:
   för exempel på låtar. Kontakta mig på Michaelj_80@hotmail.com
  • By DRANOEL
   Som titeln säger söker jag en intrumentspelande tjej till att starta en duo i Lund tillsammans med mig som är en 23 årigt kille skolad i sång med tveksam klaviaturförmåga ☺️ (klaviturspelandet får ses som ett + i kanten vid nödfall).
   Tänkte att vi börjar med covers i stil med: Cat Stevens:
   & Simon and Garfunkel: http://www.youtube.com/watch?v=6xKLBne1CoI
   Jag har en mångfasetterad tenorröst och gillar att bygga stämmor så det vore ett plus om du kan sjunga. Repa kan vi göra hos vem som, jag har egen lägenhet på Norra Fäladen där vi kan vara eller hos dig, replokal om du har en sådan eller varför inte utomhus innan det blir kallt? På sikt vore det kul att spela på lite små scener då det är något jag behöver jobba med och gärna vill, men det är ingen brådska dit utan allt sker i samförstånd mellan oss.
   Du behöver inte vara någon renodlad musiker med ett savant instrumentintresse utan det räcker om du kan spela ackord brukligt och är intresserad av att kontinuerligt utvecklas.
   Jag studerar vid Lunds Universitet på heltid och saknar bil så ju närmre du bor Lund desto bättre då det vore trevligt om vi kunde jamma i alla fall en gång i veckan, för min del så ofta du vill och har tid. Ålder har ingen som helst betydelse om du så är 15 eller 90! (diskriminerar ingen över 100 heller)
   Du kan antingen svara här eller maila mig på Leonard.3riksson[snabelat]gmail.com
   /Vänliga hälsningar Leo
 • Veckans populäraste ämnen

 • Senaste låtarna

 • Utvalda pressmeddelanden

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.