Jump to content
Sign in to follow this  
Chillsneider

Sysslar du med FILMmusik??

Recommended Posts

Tjena! Jag gör ibland musik då och då som inte riktigt blir vanliga låtar, som jag tänker mig borde passa till film. Har gjort lite musik till kortfilmer på amatörnivå. Men vill utveckla det hela lite, men svårt att få kontakter inom området, både att göra musik ihop med någon eller att skicka till folk som håller på med film.

Just detta låter lite episkt, inte typiskt hur min stil är, men något som jag skrivit och producerat helt själv som ger en liten fingervisning av hur det kan låta.

Tar gärna emot kritik på soundtracket, och söker samarbetspartner eller någon i branschen att bolla med så hör gärna av dig om det låter intressant. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Sorry, men tråkigt. Samma korta melodislinga rakt igenom och ganska märkliga val av sounds i mina öron. Dessutom tyckte jag, med min mediokra lyssning, att det lät som om nivåerna på olika instrument blev fel ganska ofta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.