Jump to content
Annons

Nu ska jag skaffa Kemper....igen....tror jag...


magnus83

Recommended Posts

Nu så är det dax!!! Efter jag sålde min älskade lilla Kemper så har livet inte vart värt att leva, det har vart svårt att gå upp på morgonen. Det har känts onödigt att äta, duscha, använda deo. Kort sagt, jag har insett att det var min Kemper som höll mig vid liv. Läkaren sa, du behöver en pacemaker. Jag sa, fuck you, ge mig en Kemper!!!

Så nu så är jag i tagen att köpa mig en rackversion. Nu till frågan i mitt inlägg, har det hänt något nytt med Kempern på ett år? Vad kan jag förvänta mig? Och vilka pack ska jag köpa för att det ska låta riktigt metal?

Jag sitter här vid mitt skrivbord, tittar ut på den prunkande och grönskande våren. Fåglarna sjunger och det är verkligen helt otroligt vackert. Men jag skulle lätt elda upp hela skiten om jag bara fick min Kemper här och nu!!!! 🙂

Redigerat av magnus83
  • Gilla 2
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
Die Hard (oregistrerad)

Självklart ska du ha en kemper igen. Ampsims istället för en kemper, det ät som att säga nä jag dricker hellre Pripps istället för andra bättre öl. Njä så mycket har inte hänt med uppdateringarna att man ska få någon ny wow upplevelse. På jobbet nu. Återkommer ikväll med bra länkar till bra metalpacks.

Link to comment
Dela på andra sajter

Die Hard (oregistrerad)

Så äntligen har jag tid och sätta mig ner i lugn och ro. 🙂 Metalpacks var det ja. Håll i hatten nu så kör vi. ☺️

http://www.tillschle...emper-profiles/ Har enbart Chimerapacket. Blandade stärkare och cabs i varje profil. Inkluderar även cabsen fristående. Fetaste cabsen i stan.

http://www.brickwall...roller=category

Har massor av profiler och finns ett gratispack.

http://www.mbrittprofiles.com/heavy-pack/index.html

Britts profiler är väldigt populära och har ganska nyligen lagt till ett heavypack. Han är ingen high gainsnubbe och erkänner klart det. Men han är tydligen erkänt duktig och får även till basen bra på sina profiler. Något många amatör, men även kommersiella inte lyckas så värst bra med.

http://www.elrenoren...com/jevo/ Dess är gratis nu.

Finns en mindre Michael Wagenerpack, gratis, på kempers hemsida. Innehåller en engl savageprofil som är grym.

http://shop.choptone...kemper-profiles Här finns det mer gött. Ja det var lite från mig. Finns så klart fler. Gå och köp en kemper nu för fan!! 😎😄

Redigerat av Die Hard
Link to comment
Dela på andra sajter

  • 4 veckor senare...
  • 4 veckor senare...

För feta metalrigs kan du ju kolla in SinMix åxå, jag tycker han har en del riktigt bra: ähh, får inte till länken när jag sitter på jobbet. Sök på Sinmix o Kemper så hittar du det, finns även ett gratispack att testa på.

Reampzone har med en del rigs som jag tycker är riktigt bra.

Link to comment
Dela på andra sajter

Die Hard (oregistrerad)

Jäpp upptäckte Reampzone igår kväll då jag googlade om det fanns bra profiler för Blackstar Series One 6L6. Finns några gratis DI där och blir öppna plånboken och köpa dem. 🙂 sen....mitt uppe i en flytt så får vänta lite otåligt. 🙁

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...