Jump to content

Segt/teknikstrul på forumet?


Neosus

Recommended Posts

Hej alla glada!! Forumet är bitvis riktigt segt för mig. Ibland tar det lång tid att posta ett inlägg! Riktigt irriterande är det.

Är det bara för mig som forumet är segt? Är det min dator och mitt internet som fuckar?? Eller är det fler som upplever forumet bitvis segt oxå?

Jag bara undrar.

Hare bra!

Edited by Neosus
Link to comment
Share on other sites


Jo lika segt som i internets barndom när man surfade via modem. Jag gick datortek -96 och då skulle en ladda ner en bild. Det tog fram till lunch från kl 9.00. Antar att det tar tid för att det ligger så mycket reklam på sidan? Och ad-blockern får gå på högvarv för att mota Olle i grind.

Link to comment
Share on other sites

Jag har också dessa problem - forumet är bitvis segt och ibland när man postar ett inlägg postas det flera gånger istället, så du får samma inlägg flera gånger. Vilket förvisso är roande men kanske inte så praktiskt. xD

EDITH: Om det hjälper felsökningen så får jag detta felmeddelande:

Proxy Error

The proxy server received an invalid response from an upstream server.

The proxy server could not handle the request GET /topic/82187-den-allmanna-snacktraden-2011-del-1/page__st__1320.

Reason: Error reading from remote server

Additionally, a 502 Bad Gateway error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Edited by Micke H
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hejsan

Jag vet att man skickat till driften och felanmält, och att man har ökat kraften på servern. Men jag har rapporterat ännu en gång så får vi hoppas det löser sig snarast. Fortsätt säga till om det är segt med jämna mellanrum då det inte är alltid jag märker av det.

MVH

Anders

  • Gilla 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Jag tänkte bara posta mitt felmeddelande jag alldeles nyss fick i en tråd, om det kan vara till hjälp:

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nu har det gått en månad. Är det nåt generalfel? Nånting gör att det segar. 😑

Det senaste jag hörde, några dagar sedan. Jag citerar:

"Jag för diskussioner med en extern utvecklare om att uppgradera forumplattformen åt oss, kommer nog att ske ganska snart. Återkommer när jag vet exakt när!

Mvh Micke"

mvh Jon

Link to comment
Share on other sites

Efter att jag installerade adblock, så har det slutat vara sådär extremt segt, så det är uppenbarligen reklamen som ställer till det.

Om reklamen blir mindre destruktiv för funktionaliteten, så kan man börja köra utan adblock igen, så att det kan komma in reklampengar för driften - men så länge reklamen består av en massa Flash-filmer och annat jox som drar bandbredd och därmed gör forumet segt, så måste tyvärr adblock vara kvar. Det är ju forumet som gör att man kommer hit, men om reklamen tillåts svälla ut oproportionerligt, så tvingas man blockera reklamen för att kunna besöka forumet alls.

Edited by Claes
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...