Jump to content
Sign in to follow this  
wonderboy

Kopiera midi automation från "Modulation" till annan funktion?

Recommended Posts

Jag har fått både ljud- och midifil från duktig keyboardist. Problemet är att orgelljudet han skickade som audio inte låter så kul. Han jobbar i PT, vilket jag också har. Smal sak, tänkte jag, exporterade midifilen till Logic och drog igång deras härliga "Vintage B3"-plugg - kanonbra ljud!

Däremot så reagerar den inte på automatiseringen han gjort med hjälp av "Modulation Wheel". Jag hittar datan när jag väljer Controller "Modulation" men den påverkar inte ljudet. Om jag rör på mitt egna modulation wheel på min keyboard när midin spelar så får jag ett svinfräckt rotor-cabinet som accelererar och stannar av. Jag är dock ingen keyboardist och fixar inte att dra lagom mycket i rätt ögonblick.

Hur gör jag för att kopiera infon från "Modulation" och lägga in den i rotor-cabinet, "Speed"? Jag har markerat allt och försökt klistra in enligt mall 1A, typ, men det funkar inte.

Tacksam för hjälp!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.