Jump to content

Här delar vi Addictive Drums 2 Presets


Recommended Posts

Tjena Forumet!

Här tänkte jag att vi kunde dela lite presets för Addictive Drums 2. Då jag tycker om att skruva trummor när jag inte har något bättre för mig så tog jag några timmar idag och gjorde några presets. Hoppas ni diggar någon av dom iallafall 😉 Tänkte att vi alla kan fylla på om vi vill dela något.

God Jul!!! 🙂

https://soundcloud.com/fredriksonefors/ad-indie-kit-tight-indie-little-big-im-the-king

Länkar till presets finns i kommentarerna, men lägger även till dom här.

Indie Kit: (Not: Pukorna är inte mixade. Ska göra en uppdatering när jag gjort det)

www.xlnaudio.com/cloud/preset/772…abb247caff1ce11b

www.xlnaudio.com/cloud/preset/90f…4e5462d90b81211d

www.xlnaudio.com/cloud/preset/edb…0747580d19d7eb60

Edit: Rekommenderar att man åker lite med volymen på hihat beroende på tempo och komp, men lek självklart med det andra också.

Edit två: http://www.xlnaudio.com/cloud/preset/bd8298f0334deb68b719bbc8ab60bd22

Edited by Sonefors
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Senaste foruminläggen

 • Similar Content

  • By MIDI
   Mina apple loops är på en jättehög ljudnivå när jag drar ut dem i låten för att använda dem. Alltså inte när jag förhandslyssnar på dem utan när jag placerat ut dem. Både audio-looparna och MIDI-looparna. Jag tror att det är den upplevda ljudvolymen som är hög, när inställningarna sitter på 0 dB peakar det ganska kraftigt och det "låter jättehögt i öronen" eller hur jag ska uttrycka mig... haha.
   Det känns som att det här "problemet" har uppstått helt nyligen, jag kan ha fel men tycker inte att jag har fått brottas med för höga volymer här tidigare. Därför undrar jag om jag kan ha lyckats ändra någon förinställning någonstans, så att dessa by default har stark volym?
   Funderar i så fall på om det kan ha att göra med att jag för någon vecka sedan bara drog ut mitt Focusrite-ljudkort och sen bara klickade "ok" när programmet påpekade att det inte kan hitta de förvalda inställningarna för I/O. Kan det ha påverkat inställningarna? Jag har ställt tillbaka input och output till datorns inbyggda mikrofon och högtalare.
   Men det handlar ju bara om audioinspelning, och det är ju inte där problemet med Apple Loops ligger. Jag törs inte riktigt gå in och pilla runt bland inställningar jag inte kan, pga ev risk för att göra det värre.
   Jag vet hur man ändrar volym på många tänkbara sätt, så det är inte där problemet ligger 🙂 Utan det är att jag gärna skulle vilja slippa gå in och sänka med gainplugg och allt möjligt det första jag gör.
   Och visst, det hade ju varit ett större problem om det var tvärtom.
   Men finns det någon sådan preset för looparnas standard-utvolym?
   EDIT: stavfel.
  • By DavidL
   Jag skulle vilja gå in på en viss punkt på tidslinjen och redigera automation direkt i det aktuella instrumentet/effekten utan att för den skull spela in. Dvs redigera flera parametrar samtidigt och inte bara en enskild automation-linje. Är det möjligt? Sedan skulle jag vilja skapa en gradvis övergång mellan dessa punkter.
   Alternativt: Skapa en sömlös förflyttning mellan olika presets.
   Grymt tacksam för all hjälp, blir tokig på Lives automation.
  • By Olavinter
   Hej!
   Jag håller på att sätta mig in i Logic X.
   Är det någon som vet om det finns särskilt bra ..."källor"/"resources" till bra presets för att starta när man gör en låt, eller särskilda effektkedjor. Det finns ju några med från börja, templates, finns såna på nätet?
   Hej och tack!
   Ola
  • By Rasmusflstudio
   Hej!
   Jag har kollat endel på Access Virus TI2 Snow och även Desktop.
   Det jag är lite fundersam över är hur bra de gratis presets som följer med verkligen är.
   Jag är ute efter sånt i house/bigroom/hardstyle genrena, speciellt stora synth lead ljud. (typ som många av de synth-ljuden i nexus förinstallerade "Dance Leads" paket)
   Någon som har en Virus eller som vet?
   Tacksam för svar! 🙂
  • By Majken
   XLN Audio skapar mjukvara för musikproduktion, våra två produktlinjer Addictive Drums och Addicitive Keys används av tiotusentals musiker världen över. Nu vill vi bli fler!
   Webbutvecklare med musikintresse (PHP / MySQL)
   Vi söker efter en webbutvecklare med djupgående kunskaper inom PHP och MySQL. Personen måste vara självgående och kommer att driva utvecklingen av vår webbplattform. Fokus ligger på backend-utveckling men frontend-utveckling ingår också i arbetsuppgifterna. Läs mer här:
   http://www.xlnaudio....s-web_developer
   C++-utvecklare med musikintresse
   Vi söker en person som jobbat några år med C++-utveckling och som har erfarenhet att jobba både med kod och systemarkitektur. Det är ett plus om du har erfarenhet av multitrådsprogrammering, realtids- eller DSP-programmering samt verktyg som används inom datorbaserad musik/ljudbehandling. Läs mer här:
   http://www.xlnaudio....s-c _developer
 • Veckans populäraste ämnen

 • Senaste låtarna

 • Utvalda pressmeddelanden

 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...