Jump to content
Sign in to follow this  
soundbay

Garage band problem

Recommended Posts

Hej.

Har en Mac Book Pro med ett M-Audio kort och elgitarr. När jag använder distade förstärkare i GB så blir det konstigt ljud när jag trycker lätt på strängarna. Även när jag håller ut en ton så dör tonen snabbt?

Hjälp mig med att komma tillrätta med det tack.

Lasse

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Kan dessvärre inte hjälpa dig med ditt problem. Däremot flyttade jag din post från OT till ett mer korrekt sub-forum.

Vänligen,

CHAE, moderator

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har ingen koll på GarageBand, men om den inspelade tonen dör fastän du håller ut den på gitarren, så låter det som att du har en gate (noise gate) någonstans i kedjan. kan det vara så? En gate stänger av signalen tvärt när den kommer under en viss nivå, t.ex. för att man ska slippa brus. Nivån kan gå att justera.

Share this post


Link to post
Share on other sites

låter det som att du har en gate (noise gate) någonstans i kedjan.

+1, jag har varit med om detta och justerat gate-nivån i GarageBand

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.