Jump to content
Sign in to follow this  
carlbergs

Söker topliner!

Recommended Posts

Hej.

Jag söker nu en sångare/sångerska med förmåga att skriva bra topline och har tillgång till inspelning hemma eller bor i närheten (jag bor ca 10 mil norr om Stockholm).

Låtarna som det ska läggas vokaler på är instrumentala beats. Alltså är det bara hooks som ska spelas in. Dessa beats säljer jag sedan via flera olika platformar. Och om något av beatsen som du sjunger på blir sålda, får du givetvis en del av vad jag tjänar på det.

Mvh, Tim

www.sixosixbeats.com

Edited by carlbergs

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Du/Ni borde se över hemsidan lite granna.

Blå text över en blå/grå bakrund gör att man inte ser texten , Framför allt i About sektionen , men även svårt att se vad det står i News sektionen.

Sedan är det nog mer Rappare ni söker än Topliners , Då det inte var några direkta refränger i låtarna utan i många fall bara en lopp som går runt runt med lite variation i elementen runtomkring. Det är svårt att skriva text & melodi till sådana låtar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag har inga som helst problem med att läsa den ljusblåa texten mot den mörkblåa/gråa bakgrunden. Och det finns klara och tydliga refrängen i några av beatsen som ligger uppe nu. Men i och med att jag inte haft någon sångare/sångerska så har de flesta instrumentalerna med upplyftande refränger inte lagts upp än. Också därför jag letar efter någon!

Men tack för feedback!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.