Jump to content

Uppgradera Studio One, fungerar detta?


Recommended Posts

Tjenare!

Jag har ett bryderi angående uppgradering av Studio One. Jag sitter för tillfället på Studio One Artist 2.6.x och skulle behöva uppgradera till Producer då jag behöver kunna använda 3:e-partsplugins. Jag hittade denna (http://www.4sound.se...rade-[download]) uppgradering och undrar huruvida det skulle fungera. Det står ju Studio One Artist till Producer 2.5, med andra ord verkar det då vara Artist 1.x det gäller? Jag vet att jag har en licens för Artist 1.6.5 då det var det jag fick med mitt ljudkort när jag köpte det, sedan fick jag en kostnadsfri uppgradering till Artist 2.x eftersom att det fanns en nyare version än den jag fick med.

Skulle denna uppgradering fungera även för 2.x eller är det bara för Artist 1.x? Om det nu skulle fungera, gäller det fortfarande gratis uppdateringar från Producer 2.5 till senaste tillgängliga versionen av Producer såsom det varit för mig med Artist? Skulle det om inte annat gå att använda min Artist 1.6.5-licens och uppgradera från den om Artist 2.6.x inte fungerar?

Edited by Andwuu
Link to post
Share on other sites
Annons

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.