Jump to content
Annons

Vem är illerill?


illerill

Recommended Posts

illerill är sin egen värsta fiende. Han är en individ som lätt blir osäker, men ironiskt nog är självsäker nog att stå för och fronta med det. Han har tusen tankar som ständigt rusar i hans huvud och han känner ofta att han inte passar in någonstans samtidigt som han har så lätt att smälta in att han på ytan tycks passa in överallt. Trots vetskapen om att han är fullt frisk gör dessa tusen tankar och oförmåga att placera sig i ett fack med andra människor att han ibland ser sig själv som galen, dock med glimten i ögat. Inom honom finns sår som aldrig läker och ett hjärta så stort att han är oförmögen till att medvetet skada en annan levande varelse.

Skriva texter och rappa har han gjort i 7 år, men haft många och en del väldigt långa uppehåll p.g.a det ständiga tvivlandet på sig själv. Dragkraften till musik har dock alltid varit så stor att han hittat tillbaka trots flertalet raderade låtar till följd av osäkerheten.

Han sa för lite mer än två månader upp sig från sitt jobb med tanken om att han lever bara en gång och får bara en chans. Med vetskapen om att han kommer gräma sig resten av sitt liv om han aldrig ger musiken en ärlig chans. Han bestämde därför med stark vilja och stort självförtroende att ge det hela ett år på heltid för att se var han kan hamna. Redan efter lite mer än två månader kämpar han mot sina osäkerhetskänslor som lyckats infinna sig, men tänker fortsätta kämpa och vägrar göra sig själv besviken genom att inte ens hålla ut ett år med det han älskar mest av allt i livet.

Hans musik handlar mycket om hans känslor av osäkerhet, misstag och lärdomar i livet samt kärlek, men eftersom han skriver vad han känner för stunden så varierar utbudet och en del låtar spelar på den galenskap han ibland kan känna.

Senaste låten hittas här: //forum.studio.se/index.php/files/file/13516-while-i-just-cry/

PS. Tänkte skriva om hur illerill skapades, men det blev väldigt långt så gör det endast om intresse finnes.

Må väl! 🙂

Redigerat av illerill
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
sadomachine (oregistrerad)

Välkommen, och lycka till.

Ä det nåt du behöver hjälp med så finns det säkert nån här som kan hjälpa till.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...