Jump to content
Annons

Sign in to follow this  
Vibyggerettältavfesk

Pugga i USA/Canada ev England

Recommended Posts

Tjo!

Eftersom jag ännu inte känner mig redo att börja med några yrkesförberedande studier har jag nu funderat på att plugga musik ca ett år. Alternativet folkhögskola har varit aktuellt, men var lite väl sent ute och hann bara söka till en skola i våras, där jag inte kom in. Drömmen om att åka utomlands för att plugga växer alltmer och att komma bort från Sverige vore nog en bra erfarenhet. Undrar därför om det finns några lämpliga musikskolor som rekommenderas i, antingen Nordamerika eller England.

Jag spelar gitarr och sjunger. Men gitarren är huvudinstrumentet. Är det någon som har pluggat musik utomlands som kan dela med sig erfarenheter och tips på skolor?

Har sett bland annat Musicians institute i Hollywood. De verkar ha in stora namn som undervisar och gör nog en hel del för att promota sig själva, men klart det är dyrt som fan. Bo i LA vore ju dock inte fel. Berklee har jag sett finns också. Hur fungerar musikutbildningarna där borta i väst? Finns det någon motsvarighet till folkhögskolor? Vill absolut inte hamna på någon religiös skola heller, det skulle vara förödande.

Supertacksam för tips och svar!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.