Jump to content
Annons

Förstärka signalen från iPad till datorn


Renfield

Recommended Posts

Annons
  • 2 veckor senare...

Kan rekommendera att skaffa focusrite Itrack solo annars. Det är ett ljudkort byggt för just Ipad och Iphone. Har ett själv och är hel nöjd med det.

Link to comment
Dela på andra sajter

Är det inte enklare att exportera ljudfilen från appen?

Dom flesta musikapparna är oftast liveinstrumet som det inte går att exportera ljud ur, t.ex http://www.moogmusic.com/products/apps/animoog-0 . Själv har jag min iPad i en sån här http://www.akaipro.com/synthstation49 och där är det då inga problem att få vettig volym ur då jag koppla till Line in på ett ljudkort.

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag tycker det går rätt bra att copy-pasta mellan appar i paddan för att slutligen exportera slutresultatet. Det är väl bara Garageband som känns begränsad av de appar jag använder då det bara går att copy-pasta in i GB, inte ut.

Jag Använder Animoog ibland, som effekt. Jag spelar in en snutt med samplern i Anomoog och copy-pastar in det i ett ipad-DAW (Auria). Jag har inte provat eventuella audiobus och bakgrundsljudfunktioner med Animoog.

Men jag är inte förvånad om det går åt andra hållet också: kopiera in låten som ljudfil i Animoog och använda dess 4-spårs inspelare (som jag inte använt än), och sedan exportera ut det därifrån.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...