Jump to content

Köp- och sälj

Forums

 1. Köpes

  Studios musikmarknadsplats för studioutrustning, instrument och mjukvaror. För dig som privatperson och som vill köpa begagnat.

  13
  posts
 2. Säljes

  Studios musikmarknadsplats för studioutrustning, instrument och mjukvaror. För dig som privatperson och som vill sälja begagnat.

  66
  posts
 3. Stulna produkter

  Om du olyckligtvis har råkat ut för en stöld, skriv det här så kanske en annan medlem har möjlighet att hjälpa till.

  211
  posts
 • Popular Now

 • Senaste foruminläggen

  • Några tankar från mig gällande mix; Sänk basen! Höj trummorna! Höj gitarrerna!
  • Hej, Var hittar jag material i stockholmsområdet för akustik till bygge av gen studio? Menar inte bara paneler utan dämpande matta, tejp till fogar, allt som behövs. Har sökt på bygghandlar men som har inte det jag är ute efter.
  • Använder inte FL men de flesta inspelningsprogram kan hantera flera midi-kontrollers. Både midi med sån där rund grej eller usb. I Cubase kan jag välja "Input from all midi devices" och använda flera kontrollers till en mjukvara. Keyboarden från nån extern synth och t.ex en Novation usb kontroller för extra rattar.  Se till att FL hittar dina enheter bara men där kan jag inte hjälpa dig.
  • Jag lyssnade på en av mina gamla låtar, som jag skrev för ca 10 år sedan. Jag bestämde mig för att göra en ny mix av den, där jag försökte få fram sången mer. Är dock fortfarande inte riktigt nöjd. Låten ligger lite för högt för min röst tror jag. Nån gång i framtiden kanske jag ska lägga helt ny sång i en lägre tonart, vi får se... Instrumentalt så känner jag själv att den är lite för "monoton", det borde hända nåt mer tycker jag. Vore tacksam för lite feedback.  
  • Hej! Jag har nästan alltid gjort mina beats genom att klicka ut dom i channelracket först och sedan redigerat dom i pianoroll. Nu har jag dock börjat klippa samples och följer lite guides hur man får dom att synka, men då jobbar de oftast i playlist. Mitt problem är att alla ljud från ett beat jag skapat i channelrack hamnar på samma spår i playlisten. Går det att få egna spår i playlisten för varje instrument? Hihats, på sitt eget spår, kagge på ett annat osv. Ett annat problem i playlist... Om jag har gjort ett beat på tillexempel 8 bars och sedan klickar ut detta i playlist, men vill ändra hur hihats går på vissa ställen i låten, så appliceras den ändringen på alla bars jag klickar ut. Jag antar att lösningen är enkel, men jag har inte lyckats klura ut det.   
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.