Jump to content

ljud problem i fl studio 1.0.0

Sign in to follow this  

About This File

5ab65fdaf3c87_bandicam2018-03-2413-23-06-488Trim.mp4

någon som vet hut man gör för att detta inte ska hända, som ni ser låter det inte på vissa ställen det ska låta, om ni trycker på ladda ner så ser ni filmen på inne i FL där problemet är

är detta ett vanligt problem? tacksam för alla svar :D 
User Feedback

Recommended Comments

Vad använder du för plugin på pianot? du pressar ju ner ljudet för att eventuellt lägga in ett annat ljud som har liknande frekvens.

 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


 • Similar Content

  • By allgyz
   Tjena, allt bra?
   Jag gjorde en låt som jag också faktiskt släppte för en vecka sedan, nu vill jag höra vad ni tycker om den. 
    
   Ha det bra  /Allgyz
  • By BORROW
   Tjena, ny på forumet och har lite frågor! Jag har alltid haft intresset för musik, senaste tiden har jag börjat snöa in allt mer på att vilja producera elektronisk musik i liknande stil som bland annat kygo, avicii, vigiland osv. Men har även ett stort intresse för akustisk musik med mycket sång, så förhoppningarna är att i framtiden kunna kombinera dessa i mina låtar. Men nu till frågan: 
   Jag sitter på en macbook air 11" och detta är den enda dator som jag har tillgång till då jag studerar samt pendlar. Datorn har en 1,3 ghz intel core i5 proccessor och 4 gb ram minne, 128gb ssd men har även en 1000gb extern hdd, alltså ingen superdator direkt. Har tittat runt kring vilken daw jag ska satsa på då jag hittills endast använt garageband . Dem som jag intresserat mig mest för är logic pro x då denna känns väldigt standard hos mac användare men har även tittat en del på FL studio 20 då den släpptes till mac tidigt i somras. Har provat demot på FL Studio och gillar layouten men har fått uppfattningen att ni som är kunniga inte anser denna som särskilt "professionell". Vilken av dessa två tycker ni jag ska satsa på? Är någon av dem mer "lättdriven" för datorn så att det passar min dator då jag inte har någon superdator? Vill helt enkelt ha lite tips på hur ska jag tänka när jag väljer daw och gärna motiveringar till varför den ena rekommenderas framför den andra samt hur kommer jag igång lättast, är någon av dem lättare än den andra? 
   FL Studio har ju även "fria" uppdateringar när nya versioner släpps, hittar ingen info angående hur det funkar på logic? Kan även tillägga att tanken är att använda en midi keyboard för att spela in melodier lite längre fram. 
   Letade i forumet efter jämförelser mellan just dessa på senare tid men hittade inget vettigt, därav trådstarten. 
   Hoppas jag kan få lite bra tips gällande detta, tack på förhand! 
  • By Victor Wolf
   Som titeln antyder så har jag bestämt mig för att köpa en Macbook Pro men behöver lite råd kring vilken jag ska köpa,
   eller rättare sagt: Vilken anpassning är viktig?
    
   Macbook Pro går ju som ni vet att köpas i flera olika varianter med olika anpassningar så som processor, minne och lagring.
   Det är ju superbra.....men......leder till en väldans massa huvudkliande många timmar framför datorn om man inte är så haj på datorkomponenter.
   Här är alternativen, man får mer val när man väljer en av de första två: https://www.apple.com/se/shop/buy-mac/macbook-pro/15-tum
    
   Den kommer att användas främst till musikproduktion och då med FL studio som DAW till att börja med men sedan även Ableton och Logic. Det är viktigt att den är väl anpassad för att klara av många tunga musikprojekt, plugins, ljudfiler och inspelningar.
   Har försökt forska och lära mig vad som behövs via FL studios egna tips: https://support.image-line.com/action/knowledgebase?ans=214 och https://www.cpubenchmark.net/laptop.html men känner mig inte mycket klokare. 
    
   Så jag öppnar frågan här, kan någon vänlig själ snälla göra det hela lite lättare för mig? 
  • By kanan-sun
   Tjabba!
   Albin heter jag, bor i Malmö, och har under flera års tid arbetat i FL Studio. Mestadels självlärd och svårt att placera mig i en viss genre, men går väl oftast mot elektroniskt/storslagen pop/EMD. Har tidigare spelat i band som trummis. Att skriva och skapa musik är en stor passion i livet, men alltför ofta leder det endast till halvfärdiga melodier och låtar, och jag har svårt att ta det till "nästa nivå". Att filura på melodier men att sen inte lyckas producera ihop det och färdigställa till 100% är väl ett ständigt dilemma i mitt skapande. 
   Jag söker därför någon därute att diskutera och bolla idéer med, att lära av och att lära ut till, och skriva musik med tillsammans vilket jag tror kan ta bådas kreativitet och låtskriveri till nya nivåer. En låtskrivarkompis helt enkelt, för att på sikt tillsammans kunna ge ut material eller hålla det basic och bara ha någon att skriva låtar och diskutera musik med. Att du arbetar i FL Studio är en fördel, men såklart går det även att lära sig arbeta i andra program.
   Hojta till om du också saknar någon i din låtskrivarbubbla!
   /Albin
  • By DjungelLjung
   Hej!
   Hörlursuttgångarna på min dator glappar och fungerar inte längre. För tillfället använder jag en 3,5 mm som sitter i datorskärmen. Problemet är att jag förstås inte kan spela upp musik utan att skärmen är på. Därför funderar jag nu på att införskaffa något som ersätter detta. Så till frågan: ljudkort eller hörlursförstärkare?
   Jag använder mest hörlurar (ATH-M50) men vill kunna skifta till datorhögtalare utan att dra ut och sätta i kablarna varje gång. Därför vore två hörlursutgångar det bästa.
   Dessa två har jag tittat på:
   https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2902076
   https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1619351
   Ni får gärna komma med fler förslag!
   Jag använder FL Studio och Image-Line rekommenderar bl.a. Sound Blaster Z. Den stödjer ASIO, men tyvärr hittar jag ingen hörlursförstärkare som gör det. Är det värt att satsa på hörlursförstärkaren? Kommer prestandan vara likvärdig då utan ASIO-stödet, när jag använder FL Studio?
   Tack på förhand! ?
 • Senaste låtarna

×
×
 • Create New...