Jump to content


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Similar Content

  • By FredrikMikaelsson
   Då har The Uplifts äntligen släppt sin första singel till kommande platta som är helt instrumental!
   https://open.spotify...rpfyIeZq7iKJRyQ
   Checka den right now!
   The Uplifts startade som ett kompband åt flertalet artister på den svenska reggaescenen. De har nu komponerat ett album med egna melodier. Helt utan sång blir melodier och harmonier från de tre blåsarna helt i centrum. The White Elephant som är den första singeln är en upptempolåt med trallvänlig melodi som får igång vilket party som helst. En video till låten är också inspelad och kommer släppas senare i sommar. Du som gillar soundet av 60-talet eller The Skatalites kommer antagligen börja svänga på höfterna. Den 8 man starka reggaeorkestern lämnar inget åt slumpen och influenserna kommer från ska, roots, soul och jazz. Putsa dansskorna och häng med i de glada tonerna!
   Mer info på www.theuplifts.com

  • By RealRootsRecords
   Tjena
   Jag har en liten källarstudio (inriktning reggae) på Hisingen i Göteborg och har precis byggt färdigt Men jag behöver lite hjälp med att koppla sladdarna från min analoga Mackie 24 mixer till pro tools
   Har flyttat från London nyligen och har jag inte hittat några kontakter ännu i Göteborg. Skulle vara kul om någon ville komma och kika och ge några goda råd.
   Har tappat bort alla mina foton av hur det var kopplat som jag tog innan flytten och nu kommer jag inte ihåg alls hur sladdarna ska dras!! Är tyvärr inte ljudtekniker själv.....
   Någon?
   Mvh
  • By Boyster
   Tjena!
   Är en ung kille som söker någon/några med ett stort intresse för musik och musikskapande.
   I stort sett alla förslag är välkomna. Vare sig du sjunger, lirar trummor eller triangel, producerar eller bara skriver musik. Allt är som sagt av intresse.
   Känner att jag måste ha någon att kunna bolla idéer med för att inte stå och stampa på samma ställe hela tiden. Samt lära mig nya saker och utvecklas som musiker/låtskrivare.
   Är rätt insnöad på soul, pop, funk, hiphop, reggae för tillfället. Så om du också influeras av de stilarna så är det svinfett!
   Spelar själv gitarr och sjunger lagomt bra.
   "Producerar" också på hobby/amatörnivå.
   Pm:a eller skicka iväg en kommentar om du tycker detta låter intressant eller om du vet några andra människor som kanske skulle kunna ha nytta av en sån som mig, haha 😉
  • By Vackerdag
   Projektet denna gång var en Reggae låt. Så här blev det efter en "Redwine" weekend med grabbarna.
    
   Utan Dig Är Vi Grå handlar om att det är viktigt att blanda kulturer för att inte bromsa utvecklingen i samhället och i livet.
    
   Här ligger fler låtar från våra andra sammankomster (Redwine weekend)

   /sets/mischief" data-controller="core.front.core.autosizeiframe" data-embedId='c089cd4e8d1c55fdb722f54196773e5c' allowfullscreen=''>  
   * om Redwine weekend:
   Vi bestämmer vilken genre som vi ska spela in några veckor före. Vackerdag skriver låten, sen träffas vi en helg och spelar in den. Vi kallar projektet Redwine weekend för att det går åt väldigt mycket dricka.
    
   Mvh Vackerdag / Redwine / Jesper
   https://soundcloud.com/vackerdag
 • Senaste låtarna

×
×
 • Create New...