Jump to content
Annons

1 Screenshot

About This File

Låten är under progress och handlar om att vi behöver ta hand om varandra och att kärlek förmodligen är den ända rätta religionen.
User Feedback

Recommended Comments

Riktigt bra faktiskt! En bra produktion med ett bra arrangemang så skulle den kunna gå långt.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Tycker låten är riktigt bra. Bra sång. Som Jay Bee säger så kan den bli en riktig hit med bättre produktion.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Ollie Olson
   När du ska börja producera en låt för en artist, eller för dig själv så är det viktigt att veta vad som är viktigast. Är det produktionen som ska vara stjärnan, eller är det artisten? Oavsett så måste du känna att artisten och produktionen tillhör varandra.
    


   Som producent så är det så lätt att göra en produktion som du själv älskar, för du har flera coola tricks och lösningar som kommer att göra det till en jätteläcker produktion och låt. Om du inte har ställt dig frågan om en sådan produktion passar artisten och sången, så är det stor risk att hela produktionen faller platt när sången läggs på, för att den som ska sjunga inte kan identifiera sig med ljudbilden, eller att rösten inte passar i ljudmiljön.
   Här kommer några frågor som du ska ställa till dig själv och din artist:
   Vilken typ av genre ska det vara? Ska det vara en stor produktion eller minimalistisk produktion och ljudbild? Ska det vara en organisk eller en elektronisk musikvärld? Hur ska låten och produktionen spegla artisten? Hur ska vi hitta identiteten och personligheten så att den passar artisten? Vilken tonart passar artistens röst bäst?
  • By GoldToazt
   Hej!
   Tänkte jag skulle göra ett försök här på forumet att hitta någon sångare. Som titeln lyder så söker jag en sångare eller singer/songwriter om man ska vara exakt. Samarbetet sker genom internet så egen inspelningsmöjlighet måste finnas. 
   Är själv producent och har ett par låtar som skulle behöva vocals. Det handlar om elektronisk music närmare bestämt klassisk progressive house, bästa beskrivning jag kan komma på. Har nedanför länkat två av mina låtar som är mer kompletta för att ge er en idé.
   Har säkert missat information men om ni är intresserad eller undrar något så är det bara fråga. 
    
   Track 1: 
   SoundCloud Link 1
    
   Track 2: 
   SoundCloud Link 2
  • By Bob24
   Tjenare!
   Till å börja med så vet jag inte om jag lagt detta ämne rätt så ursäktar mig om den hamna fel.
   Men till saken, jag går i tankarna om att starta en musikfestival. Men jag har fastnat på en av dem viktigare delarna, nämligen hur man bokar en artist! Hur gör man? Vad ska man tänka på? Hur förhandlar man om priset? Hur ska ett bra kontrakt se ut? Hur brukar det gå till när ni blir bokade eller bokar?
   Tack på förhand!
   //24
  • By Trubadur Joakim Ehn
   Är du grym på marknadsföring och på att fixa spelningar? Kanske söker du ett projekt att dyka in i? Jag är en lovande artist som kan min grej men som har svårt att finna tiden att sätta mig in i det praktiska kring det hela. Jag har ett tag fokuserat på att promota mig själv men har insett att det skulle kunna lyftas högre om jag får chansen att fokusera helt på musiken. Jag har redan ”kommit ut” ganska hyfsat genom spelningar och sociala medier, så det finns en bra grund att hoppa in och jobba från.
   Som många trubadurer har jag tyvärr inte nån budget. Jag ser detta som något som potentiellt skulle kunna generera pengar som tillslut skulle kunna bli en lön. Dvs det jobb du genererar genererar din lön.
   Jag bor kring Stockholms området så bra om du bor i krokarna.
   Hör av dig om detta verkar intressant.
   Tel: 0765878407
   Mail: ehnjoakim@gmail.com
   //Joakim Ehn
   Länkar:
   Facebook: @Music of Joakim Ehn
   Instagram: joakimehn_music
   Spotify: Joakim Ehn
   Youtube: Joakim Ehn
    
  • By amandah
   .
 • Senaste låtarna

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.