Jump to content

1 Screenshot

About This File

Detta är "Nightmare" av Lopid. En av de bästa låtarna från "Dreaming Album" (snart).

 

Sång: Nightmare

Artist: Lopid

Album: Dreaming

År: 2015

 

--håll ögonen öppna--

 

 

SoundCloud: LopidOfficial

Myspace: LopidOfficial

Studio.se Forum: Lopid

email: Lopidmusic@gmail.com

 

Copyright ©2015, All Rights Reserved


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Similar Content

  • By William Apelgren
   Min senaste låt, "This", handlar om att hitta en egen riktning i livet och inte låta någon annan bestämma hur du ska leva. Låten förmedlar en känsla av cool beslutsamhet och energi samtidigt som den är lite melankolisk. Det är inte alltid lätt att gå sin egen väg, men jag hoppas att min låt kan ge någon styrkan att göra det.
  • By Mats_S
   Flow, som det nya dj-programmet heter, bjuder förutom de gängse funktionerna på en hel del finesser vi inte sett förut. Bland annat har du möjligheten att korstona mellan olika partier i en och samma låt. Programmet markerar automatiskt delar av en låt genom att analysera energin i musiken. Det gör att det går väldigt snabbt att sätta cue-punkter vid brejk och höjdpunkter i låten. Du kan även hoppa mellan segmenten utan att tappa takten.
   Eftersom utvecklarna har byggt in produkten Mixed in Key i Flow visas en låts tonart och energinivå, i brist på bättre uttryck. Sedan kan programmet själv sortera din spellista med förslag på musik som kommer att funka fint att mixa in på den låt som just nu spelas. Programmet har stöd för en lång rad hårdvarukontrollenheter.
   I skrivande stund finns Flow endast till Mac och kräver OS X 10.7.5 eller senare. Priset är cirka 380 kronor och programmet laddas ned från tillverkarens webbplats.
   Mer info: http://www.flowdjsoftware.com/
   Se en video med Flow:

   Klicka här för att visa nyhetsartikel
  • By Mats_S
   Serato Dj är ett av de ledande programmen för digitalt discjockande med dator. Företagets lösning för tidskodade vinyler och virtuella skivspelare, Scratch, fyller tio år 2014.
   Seratos första app för Iphone är en förminskad variant av appen som sedan tidigare finns för Ipad: Serato Remote. Med tilläggsnamnet Mini kan du använda din Apple-mobil till att fjärrstyra Serato Dj eller Scratch. Enligt utvecklarna har stor möda lagts ned på att få användarupplevelsen att vara enkel och tydlig. Du använder flikar för sådant som uppspelning, mixning, synk, samplingar, loopar och effekter. I den mobila appen kan du sätta fyra cue-punkter per filspelare och givetvis har du tillgång till ditt musikbibliotek i datorn via mobilen.
   Serato Remote Mini kostar 38 kronor i Apple nätbutik App Store och kräver Ios 6.0 eller högre. Du behöver även ha en Iphone, Ipod Touch eller Ipad och Serato Dj på installerad på en dator.
   Mer info: http://serato.com
   Klicka här för att visa nyhetsartikel
  • By Mats_S
   Studios senaste videoguide är en detaljerad genomgång av den fantastiska houselåten Indian Summer från Rasmus Fabers album Indian Summer LP. Rasmus har skrivit låten tillsammans med Frida Sundemo, som också sjunger på låten.
   Vår videoguide består av åtta delar, där vi går igenom:
   * sång
   * ljudeffekter
   * reverbhantering
   * mastring
   * bas
   * trummor
   * syntar
   ... med mera!
   OBS: Videoguiden är endast tillgänglig för prenumeranter och Plusmedlemmar. För mer info: korta.studio.se/preninfo
   Här hittar du del 1 av videoguiden: http://forum.studio....-inledning-r192
   Prova 3 nr av Studio för bara 99 kr!
   Klicka här för att visa nyhetsartikel
  • By Mats_S
   Cross Dj är redan hyggligt populär för filkuskande på Iphone, Ipad och som datorprogram. Mixvibes har, enligt företagets vd Eric Guez, fått så många förfrågningar via webben om en app till Android att de beslöt att testa det som många andra gått bet på: Att utveckla en fullödig app för dj:ar som använder Googles operativsystem för mobiler och surfplattor.
   Cross Dj har två filspelare med gängse reglage för korstoning, eq samt 15 effekter. Det som dock får appen att stå ut från mängden är den så kallade taktkvantiseringen. Genom att analysera innehållet i en låt och sedan lägga in dolda taktmarkörer kan du blixtsnabbt hoppa mellan olika partier i låtar utan att tappa synk eller hamna i otakt. Det blir nästan som att spela med innehållet med hjälp av pekskärmen. Lägg till det en väl fungerande avdelning för loopning av delar av låtar och du kan remixa på stående fot. Du kan till och med scratcha i appen.
   Mer info: http://www.mixvibes....ross-dj-android
   Se en video med Cross DJ för Android
   http://www.youtube.com/watch?v=Z4z9AZ0Gf7o
   Klicka här för att visa nyhetsartikel
 • Senaste låtarna

×
×
 • Create New...