Jump to content

1 Screenshot

About This File

Låten som tog två timmar att skriva och mer än 2 månader att få fason på!

Vet inte riktig varför det varit så svårt med just den här låten, kanske för att den går i 6/8?

Nåja, nu börjar jag känna mig rätt nöjd, tänkte lägga den åt sidan nån vecka eller två och komma tillbaka för sista justeringar med fräscha öron.

Jag har lyssnat sönder mig totalt på denna och är rätt säker på att det finns skavanker som jag inte längre hör och hoppas därför på er hjälp med input på vad som kan förbättras. Kan vara allt från arr till mixning.

Ett par konkreta punkter där jag inte känner mig helt säker än:

 

- refrängen, där är det arrat olika i refräng 1 och 2, ettan har mer keyboard och mindre gitarr, 2:an har ingen keyboard och mer gitarr. Tidigare var det både keyboard från ref 1 och gitarr från ref 2 som användes men det blev för mycket som hände på en gång så jag delade upp det hela. Frågan är in man ska renodla ytterligare och välja ett av de nu två olika arren på refrängen och använda i båda refrängerna.

- Kompet i solot bygger en hel del på två utpanorerade gitarrer som tillsammans bygger en rytm, var och en för sig låter de inte klokt. Nu för tiden gillar jag det skarpt men i ett tidigare skede blev jag nästan sjösjuk ibland. Vad säger ni?

 

Hoppas på lika användbar input som jag fått från flera av er på tidigare låtar! :-)

 

/Johan


User Feedback

Recommended Comments

En svår låt... Tror du har rätt i att takten är svår, men jag tycker du har fått till det riktigt bra. Jag gillar basen bäst (så klart).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...